Mam kontrolki na desce rozdzielczej, które zapalają się w moim Volkswagenie Beetle Cabrio z 2005 roku. Te kontrolki uniemożliwiają uruchomienie samochodu i zapalają się w losowych momentach, to nic konkretnego.
Światło akumulatora świeci się, ponieważ silnik jest nadal wyłączony. Lewe dolne światło dotyczy spojlera lub klapy tylnej w modelach turbo, a drugie światło wygląda jak drzwi dostępu do paliwa.Mam kontrolki na desce rozdzielczej, które zapalają się w moim Volkswagenie Beetle cabrio z 2005 roku. Te kontrolki uniemożliwiają uruchomienie samochodu i zapalają się w losowych momentach, to nic konkretnego View attachment 249516
Co uznałeś za problem, u mnie dzieje się to samoŚwieci się kontrolka akumulatora, ponieważ silnik jest nadal wyłączony. Lewe dolne światło dotyczy spojlera lub klapy tylnej w modelach turbo, a drugie światło wygląda jak drzwi dostępu do paliwa.
Wysłane z mojego LG-M210 za pośrednictwem Tapatalk
Cześć, mam ten sam problem, czy wiesz, co zrobiłeś, żeby to naprawić?Mam zapalające się kontrolki na desce rozdzielczej w moim Volkswagenie Beetle z 2005 roku. Te kontrolki uniemożliwiają uruchomienie samochodu i zapalają się w losowych momentach, to nic konkretnego View attachment 249516
Ta dyskusja nigdy nie została rozwiązana; sugeruję, abyś rozpoczął nową dyskusję i w pełni opisał wszystkie problemy, które masz, a my będziemy mogli przejść do dalszych działań.Cześć, mam ten sam problem, czy wiesz, co zrobiłeś, żeby to naprawić?Mam zapalające się kontrolki na desce rozdzielczej w moim Volkswagenie Beetle z 2005 roku. Te kontrolki uniemożliwiają uruchomienie samochodu i zapalają się w losowych momentach, to nic konkretnego View attachment 249516